Αφήστε τους έμπειρους
επαγγελματίες να κάνουν τη
δουλειά για εσάς!

Οι υπηρεσίες διαχείρισης Genua Yachting στοχεύουν στην κάλυψη των αναγκών των ιδιοκτητών που έχουν ήδη ή σχεδιάζουν να αγοράσουν ένα σκάφος και θέλουν να αξιοποιήσουν την επένδυσή τους.

Έχοντας υπόψη ότι η ιδιοκτησία ενός σκάφους είναι μια αρκετά σημαντική και δαπανηρή επένδυση, η ομάδα μας μπορεί να σας προσφέρει λύσεις για να επωφεληθείτε από αυτό. Η τοποθέτηση του σκάφους σας σε υπηρεσία ναύλωσης μπορεί να μειώσει σημαντικά το κόστος ιδιοκτησίας, ενώ ταυτόχρονα διατηρείτε επίσης το δικαίωμα να απολαύσετε το σκάφος σας για ιδιωτική χρήση.

Untitled-1.jpg

H Genua Yachting καλύπτει
όλες τις ανάγκες σας

Εκμεταλλευόμενοι τις ευημερούσες συνθήκες στην επένδυση σκαφών στην Ελλάδα, μπορούμε να σας παρέχουμε επιχειρησιακή υποστήριξη σε μια ποικιλία υπηρεσιών διαχείρισης όπως γενική διοίκηση, τεχνική υποστήριξη, συντήρηση, τήρηση γιοτ, λογιστική και προώθηση ναύλων. Η ομάδα μας έχει τη γνώση να παρέχει μεμονωμένες λύσεις για κάθε ιδιοκτήτη γιοτ, με στόχο τη μεγιστοποίηση του κέρδους του κατόχου και την ελαχιστοποίηση των υποχρεώσεων που σχετίζονται με την ιδιοκτησία γιοτ. Παρακαλώ, επικοινωνήστε μαζί μας για να οργανώσουμε μαζί το πρόγραμμα διαχείρισης που ταιριάζει καλύτερα στις προσδοκίες σας.

Λάβετε μια προσφορά για τον τιμοκατάλογο μας και περισσότερες πληροφορίες.